Asko Lehti

Ai mää vai?

Tervehdys, - olen mahdollisesti uusi musiikkiterapeuttisi Lehden Asko. Olen pohjakoulutukseltani hoito- ja kuntoutusalojen vankka ammattilainen, sairaanhoitaja (AMK), ja sitä aikaisemmin mielenterveys-, kriisi ja päihdetyöhön erikoistunut lähihoitaja.

Olen hieman yli viisikymppinen perheenisä Porin Pihlavasta, ja suurena intohimonani on auttaa kanssaihmisiäni selviytymään ja kuntoutumaan monenlaisista pulmista, joiden ratkaisemiseen musiikkiterapia voi tarjota helpotusta.

Valmistuin vuonna 2017 jyväskyläläisestä Eino Roiha-instituutista laaja-alaiseksi musiikkiterapeutiksi. Tämä tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että omaan todella ison valikoiman erilaisia ”kikkoja ja keinoja”, joilla voi auttaa ongelmien ratkaisussa, olivat asiakkaat sitten lapsia, nuoria, aikuisia tai ikääntyneitä. Olen työskennellyt kehitysvammaisten, lastensuojelulasten ja heidän perheidensä, mielenterveyspotilaiden, päihdekuntoutujien ja ikäihmisten parissa. Erikoisosaamisalueenani on erikokoisten ryhmien kanssa työskentely.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin räätälöimme yhdessä yksilöllisen hoitoprosessin, jolla parannamme elämisen laatua.